Συγχαρητήρια επιστολή Πρύτανη προς κ.Σαρρή


Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε την κατασκευή και την εκτόξευση του δορυφόρου DUTHSat, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας QB20 για την εξερεύνηση της ατμόσφαιρας του διαστήματος.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε εσάς και στην ομάδα του εργαστηρίου σας, προπτυχιακούς μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές καθώς και στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας για το εγχείρημα αυτό και τη συμμετοχή σας σε ένα επιστημονικό πρόγραμμα διεθνούς κύρους και εμβέλειας.

Η επιτυχία αυτή του εργαστηρίου σας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, που χαρακτηρίζεται από την συρρίκνωση των εθνικών χρηματικών κονδυλίων για την εκπαίδευση και την έρευνα, τιμά όχι μόνο την πανεπιστημιακή μας κοινότητα αλλά μας κάνει υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον ενώ αποτελεί απόδειξη του σημαντικού επιστημονικού έργου που πραγματοποιεί το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, σε πείσμα όσων προσπαθούν να το απαξιώσουν.

Σας γνωρίζουμε ότι η Διοίκηση του Πανεπιστημίου μας θέλοντας να επιβραβεύσει την επιτυχία προτίθεται να τιμήσει τους συμμετέχοντες του εγχειρήματος σε ειδική τελετή στο άμεσο χρονικό διάστημα .

Ο Πρύτανης

του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου ΘράκηςΚαθηγητής Αθανάσιος Καραμπίνης
Ακολουθούν 1 αρχεία:
1. Συγχαρητηρια επιστολή του Πρυτανη ΔΠΘ.pdf


21-04-2017 (aorfan)