MENU
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Διευθυντή Επιμόρφωσης και Δια βίου Μάθησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Διευθυντή Επιμόρφωσης και Δια βίου Μάθησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Αιτήσεις υποψηφιοτήτων έως την Τετάρτη 10.07.2019

Το Συμβούλιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. – Δ.Π.Θ.) στην αριθμ. 6/22-05-2019 συνεδρίασή του αποφάσισε να καλέσει όσα μέλη του εκπαιδευτικού ή διοικητικού προσωπικού του Δ.Π.Θ. ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για τη θέση του Διευθυντή Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης, να υποβάλουν αίτηση και σύντομο βιογραφικό σημείωμα έως 10/07/2019.

Οι υποψήφιοι είναι επιθυμητό να διαθέτουν:

  • Εμπειρία σε οργάνωση, διαχείριση και συντονισμό έργων ή/και προγραμμάτων επιμόρφωσης, κατάρτισης, συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και εν γένει δια βίου μάθησης, καθώς και εμπειρία σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e-learning).
  • Διοικητική εμπειρία, κατά προτίμηση σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς.
  • Εμπειρία και γνώσεις ηλεκτρονικής διαχείρισης έργων ή/και προγραμμάτων.

Τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες του Διευθυντή Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης περιγράφονται στο άρθρο 48 του Νόμου 4485/2017 και εξειδικεύονται στον Κανονισμό του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. – Δ.Π.Θ. (ΦΕΚ 1324/τ. Β`/17-04-2019).


Επισημαίνεται ότι η θέση δεν είναι αμειβόμενη και έχει έδρα την Κομοτηνή.


Η θητεία του Διευθυντή είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσης, μετά από αξιολόγηση του έργου του από το Συμβούλιο του Κέντρου. 
Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να αποστείλουν τις αιτήσεις και τα σύντομα βιογραφικά ηλεκτρονικά στην Γραμματεία του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. – Δ.Π.Θ., email: kedivim@duth.gr (τηλ. επικοινωνίας 25310-39110).

Έγγραφα

Εκτύπωση
Αναζήτηση
Αρχείο