MENU
Ενημέρωση για τις νέες δράσεις της ΜΟΔΙΠ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης
/ Κατηγορίες: Αρχική, Ανακοινώσεις

Ενημέρωση για τις νέες δράσεις της ΜΟΔΙΠ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Η ΜΟΔΙΠ του ΔΠΘ, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης και τις δραστηριότητες της European University Association, εγκαινιάζει και συντονίζει τον θεσμό των Αλληλοδιδακτικών Θεματικών Ομάδων Εργασίας (αρ. συν. 10/8-7-2021) που παρέχουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με καλές πρακτικές γύρω από ζητήματα διδασκαλίας και μάθησης, να ανταλλάξουν εμπειρίες και ταυτόχρονα να συνδιαμορφώσουν την εθνική πολιτική γύρω από επιλεγμένες κάθε φορά θεματικές μέσα από μια ώσμωση και αλληλεπίδραση.

Πιο συγκεκριμένα στον σύνδεσμο: https://modip.duth.gr/?page_id=211532 μπορείτε να βρείτε όλο το σχετικό υλικό που αφορά:

  1. Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Αλληλοδιδακτική Θεματική Ομάδα Εργασίας με θέμα: «Ισότιμη πρόσβαση και συμπερίληψη στα ΑΕΙ».
  2. Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Αλληλοδιδακτική Θεματική Ομάδα Εργασίας με θέμα: «Ισότιμη πρόσβαση και συμπερίληψη στα ΠΠΣ του ΔΠΘ».
  3. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής άρθρων για συλλογικό θεματικό τόμο με τίτλο: «2005-2021 Διασφάλιση ποιότητας στα ελληνικά ΑΕΙ. Από την αξιολόγηση στις συμφωνίες προγραμματικού σχεδιασμού: Προκλήσεις και προοπτικές» με πρότυπο αρχείο σύνταξης άρθρου καθώς και πρόσθετο αρχείο προδιαγραφών.
Εκτύπωση
Αναζήτηση
Αρχείο