MENU

Τμήμα Οικονομικών Επιστημών

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών με τις Κατευθύνσεις Οικονομικής Ανάλυσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων κατέχει έναν ηγετικό ρόλο στη διδασκαλία της Οικονομικής Επιστήμης, και στην έρευνα.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος απονέμει τον τίτλο Μ.Β.Α. και μετά το Master τον διδακτορικό τίτλο Ph.D.

Το Τμήμα προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές και συμμετοχή στην ανεξάρτητη και πρωτότυπη ερευνητική του δραστηριότητα. Με το Εργαστήριο «Ανάλυσης, Μεθοδολογίας και Εφαρμογών: Διοίκησης, Οικονομίας, Οργάνωσης και Στρατηγικής» συμμετέχει σε ευρύ αριθμό εξειδικευμένων ερευνητικών προγραμμάτων με σημαντικές συνεργασίες στην Ελλάδα και διεθνώς. Το πρόγραμμα του Τμήματος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην απαραίτητη επιστημονική μεθοδολογία και τις σύγχρονες τεχνικές που απαιτούνται για την εμβάθυνση, έρευνα και εξάσκηση στην Οικονομία και Διοίκηση. Αποτελεί σήμερα μια ζωντανή κυψέλη διδασκόντων, ερευνητών και φοιτητών όπου οι νέες ιδέες και καινοτόμες κατευθύνσεις στην οικονομική έρευνα επιδιώκονται με σθένος και με στόχο την αριστεία. Οι απόφοιτοι του Τμήματος εκπροσωπούνται σε όλες σχεδόν τις κορυφαίες  υπηρεσίες της οικονομίας και διοίκησης. Πολλά μέλη ΔΕΠ έχουν διακριθεί στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Το Τμήμα έχει αποστολή του το τρίπτυχο Αριστεία - Επιστήμη - Καινοτομία στη διδασκαλία και την  υψηλής ποιότητας έρευνα.

 

Επικοινωνία

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Χωρίς περιεχόμενο

Παρουσιάστηκε σφάλμα στη φόρτωση των περιεχομένων

Προηγούμενη Επόμενη