MENU
      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ Δ.Π.Θ. ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ Δ.Π.Θ. ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ

       

      Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΦΕΚ 5110/τ. β΄/31-12-2019) και μετά από εξέταση των υποβληθεισών εμπρόθεσμα αιτήσεων στέγασης  προπτυχιακών φοιτητών 1ου  έτοuς σπουδών ειδικών κατηγοριών, ανακοινώνονται τα αποτελέσματα που αφορούν στη στέγαση των πρωτοετών φοιτητών που εγγράφηκαν ως ειδική κατηγορία, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 στις Φοιτητικές Εστίες του Δ.Π.Θ.  στην Πανεπιστημιούπολη Ξάνθης(ακολουθούν συνημμένοι πίνακες).

      Οι δικαιούχοι  φοιτητές με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας  θα απευθύνονται στο Γραφείο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ που βρίσκεται μέσα στο χώρο των Φοιτητικών Εστιών , στην Πανεπιστημιούπολη Ξάνθης για την παραλαβή του δωματίου, ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΦΕΚ 5110/τ. β΄/31-12-2019, άρθρο 22, παρ. 2,) .

      Διαδικασία Παραλαβής  Δωματίου

      Από 02 Ιανουαρίου 2023 έως 07 Ιανουαρίου 2023 ο κάθε νέος δικαιούχος φοιτητής ακολουθεί την παρακάτω διαδικασία για τη παραλαβή του δωματίου, που είναι η εξής:

      1.   Θα  καταθέσει 200 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (που βρίσκεται σε κάθε Δ.Ο.Υ. όλης της Ελλάδος) ως εγγύηση για την τήρηση των όρων διαμονής στις φοιτητικές εστίες του ΔΠΘ ( θα το αναφέρει  αυτό στο Τ.Π.Δ.), και θα παραλάβει την εγγυητική επιστολή. Όλα τα Ταμεία Παρακαταθηκών και Δανείων  δέχονται την πληρωμή με κάρτα διότι διαθέτουν pos

      2.  Θα συμπληρώσει ένα έντυπο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, το οποίο επισυνάπτεται στην ανακοίνωση ή θα δίνεται από το Τμήμα Φοιτητικών Εστιών Ξάνθης (κ. Σιμιάνθη Σεμερτζίδου).

      3.   Την εγγυητική επιστολή  θα την καταθέσει στο Τμήμα Φοιτητικών Εστιών Ξάνθης, για την παραλαβή του δωματίου του.

      5. Τέλος και σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας φοιτητικών εστιών του Δ.Π.Θ. (ΦΕΚ,5110,Τ.Β/31-12-2019) αρθρ.3 ο φοιτητής αφού καταθέσει την εγγυητική επιστολή των διακοσίων (200) ευρώ, υπογράφει :

       Συμφωνητικό Διαμονής (Παράρτημα 2 στο ΦΕΚ), στο οποίο αναφέρεται ρητά ότι πρέπει να τηρεί τον Κανονισμό Φοιτητικών Εστιών του Δ.Π.Θ. και Υπεύθυνη Δήλωση –Πρωτόκολλο παραλαβής του Δωματίου (αριθ. Δωματίου) με τον εξοπλισμό του.

      Τηλέφωνο επικοινωνίας: Γραφείο Φοιτητικών Εστιών Ξάνθης (25410-25585/25386).

      *Επισημαίνουμε ότι η ανάρτηση των δικαιούχων γίνεται με τον αριθμό μητρώου σύμφωνα με τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων.

       

                                                                                                               Η  Αν. Προϊσταμένη

                                                                                      του Τμήματος Ακαδημαϊκών Θεμάτων Ξάνθης

                                                                                                               Ελένη Κραββαρίτου

       

      Documents to download

      Print