MENU
      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ  ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ Β’ ΕΤΟΣ ΕΩΣ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ  ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ Β’ ΕΤΟΣ ΕΩΣ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-2023

      Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΦΕΚ 5110/τ. β΄/31-12-2019) και μετά από εξέταση των υποβληθεισών αιτήσεων στέγασης προπτυχιακών φοιτητών από Β’ έτος σπουδών έως πτυχίο (ν+2), μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψηφίων διδακτόρων για την στέγασή τους στις φοιτητικές εστίες του Δ.Π.Θ.  στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, ανακοινώνονται τα αποτελέσματα σύμφωνα με τους συνημμένους 3 πίνακες*.

      Διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν οι φοιτητές/τριες:

      Α) Όσοι είναι δικαιούχοι και από τον Σεπτέμβριο του 2022 θα είναι Β΄ έτος, θα πρέπει να αφήσουν το δίκλινο δωμάτιο και να παραλάβουν μονόκλινο από 15 έως και 26 Σεπτεμβρίου 2022, με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας. (Δεν πληρώνουν ξανά παράβολο).

      Β) Όσοι είναι δικαιούχοι και από τον Σεπτέμβριο του 2022 θα είναι Γ΄ έτος έως πτυχίο (έως ΣΤ΄ έτος) και διαμένουν ήδη στις εστίες, δεν χρειάζεται να αλλάξουν δωμάτιο. (Δεν πληρώνουν ξανά παράβολο).

      Γ) Όσοι είναι δικαιούχοι εστίας για πρώτη φορά θα παρακολουθούν τις ανακοινώσεις (προς τα τέλη Σεπτέμβρη) ώστε να ενημερωθούν για την προθεσμία παραλαβής δωματίων. Τότε θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

      Διαδικασία Παραλαβής  Δωματίου
      1. Πληρώνουν στην Τράπεζα (σε όποια Τράπεζα επιθυμούν) το ποσό των 200€ για λογαριασμό του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (αυτό το αναφέρουν οπωσδήποτε στην Τράπεζα) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων απευθείας (με κάρτα).
      2. Συμπληρώνουν ένα έντυπο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σε οποιαδήποτε Δ.Ο.Υ. της χώρας και καταθέτουν σε αυτό την επιταγή της Τράπεζας (ή πληρώνουν απευθείας με κάρτα) και παραλαμβάνουν την εγγυητική επιστολή από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
      3. Με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας, καταθέτουν την εγγυητική επιστολή  στο Γραφείο Φοιτητικών Εστιών Κομοτηνής για την παραλαβή του δωματίου του. 
      4. Υπογράφουν Συμφωνητικό Διαμονής (σύμφωνα με τον κανονισμό Φοιτητικών Εστιών, στο οποίο αναφέρεται ρητά ότι πρέπει να τηρεί τον Κανονισμό Φοιτητικών Εστιών του Δ.Π.Θ. και Υπεύθυνη Δήλωση –Πρωτόκολλο παραλαβής του Δωματίου (αριθ. δωματίου) στην αντίστοιχη εστία με τον εξοπλισμό του.  

      Δ) Όσοι αναφέρονται στον πίνακα ως αναπληρωματικοί ή επιλαχόντες, θα παρακολουθούν τις ανακοινώσεις από τέλη Σεπτεμβρίου και μετά για να παραλάβουν δωμάτιο, ανάλογα με την διαθεσιμότητα. 

      Ε) Όσοι είναι μη δικαιούχοι (σύμφωνα με τα αποτελέσματα) ή δεν έχουν υποβάλει αίτηση για παραμονή στις εστίες, θα πρέπει να αφήσουν το δωμάτιο στο οποίο διαμένουν έως τον Σεπτέμβριο 2022.

      ΣΤ) Φοιτητής/τρια που δεν επιθυμεί να παραλάβει δωμάτιο, αν και είναι δικαιούχος, παρακαλείται να το γνωστοποιεί στο email: tpsfm@kom.duth.gr, στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα από το ιδρυματικό του email.

       

      Τηλ. Επικοινωνίας: Γραφείο Φοιτητικών Εστιών (τηλ. 25310 52010-12)

       

      *Επισημαίνουμε ότι η ανάρτηση των αποτελεσμάτων γίνεται με τον αριθμό μητρώου του φοιτητή/τριας σύμφωνα με τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων.

       


      Από το Τμήμα Προπτυχιακών
      και Φοιτητικής Μέριμνας

       

      Documents to download

      Print