MENU
      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ 2ο ΕΩΣ 7ο ΕΤΟΣ,  ΠΑΝ/ΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022 ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ 2ο ΕΩΣ 7ο ΕΤΟΣ, ΠΑΝ/ΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022 ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ

      Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΦΕΚ 5110/τ. β΄/31-12-2019) και μετά από εξέταση των υποβληθεισών εμπρόθεσμα αιτήσεων στέγασης  προπτυχιακών φοιτητών 2ου έως 7ου έτοuς σπουδών, οι παρακάτω φοιτητές (ακολουθεί συνημμένος πίνακας) είναι δικαιούχοι στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 στις φοιτητικές εστίες του Δ.Π.Θ.  στην Πανεπιστημιούπολη Ξάνθης. 
      Οι δικαιούχοι  φοιτητές με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας  θα απευθύνονται στο Γραφείο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ που βρίσκεται μέσα στον χώρο των Φοιτητικών Εστιών, στην Πανεπιστημιούπολη Ξάνθης για την παραλαβή του δωματίου, ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΦΕΚ 5110/τ. β΄/31-12-2019, άρθρο 22, παρ. 2.) 
      Από  τους  φοιτητές που υπέβαλλαν για πρώτη φορά αίτηση στέγασης  για το Παν/κό έτος 2021-2022, θα παραλάβουν δωμάτιο οι πρώτοι τριάντα (30), από την κατάσταση των δικαιούχων και οι υπόλοιποι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν διαδοχικά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των δωματίων.
      Οι δικαιούχοι στέγασης που έχουν δωμάτιο συνεχίζουν να μένουν στα ίδια δωμάτια που κατέχουν.

      Διαδικασία Παραλαβής  Δωματίου


      Για την παραλαβή του δωματίου, ο κάθε νέος δικαιούχος φοιτητής ακολουθεί την παρακάτω διαδικασία που είναι η εξής:

      1. Πληρώνει στην Τράπεζα (σε όποια Τράπεζα επιθυμεί) το ποσό των 200€ για λογαριασμό του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (αυτό το αναφέρει οπωσδήποτε στην Τράπεζα).
      2. Συμπληρώνει ένα έντυπο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σε οποιαδήποτε Δ.Ο.Υ. της χώρας και καταθέτει σε αυτό την επιταγή της Τράπεζας και παραλαμβάνει την εγγυητική επιστολή από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
      3. Την εγγυητική επιστολή  την καταθέτει στο Τμήμα Φοιτητικών Εστιών (κα Συμεάνθη  Σεμερτζίδου τηλ. 25410 78213), εφόσον είναι δικαιούχος δωματίου στις φοιτητικές εστίες Ξάνθης για την παραλαβή του δωματίου του. 
      4. Tέλος, σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας φοιτητικών εστιών του Δ.Π.Θ. (ΦΕΚ 5110/τ. Β΄/31-12-2019) άρθρ. 3 ο φοιτητής, αφού καταθέσει την εγγυητική επιστολή των διακοσίων (200) ευρώ, υπογράφει Συμφωνητικό Διαμονής (Παράρτημα 2 στο ΦΕΚ), στο οποίο αναφέρεται ρητά ότι πρέπει να τηρεί τον Κανονισμό Φοιτητικών Εστιών του Δ.Π.Θ. και Υπεύθυνη Δήλωση –Πρωτόκολλο παραλαβής του Δωματίου (αριθ. δωματίου) στην αντίστοιχη εστία με τον εξοπλισμό του.   

      *Επισημαίνουμε ότι η ανάρτηση των δικαιούχων γίνεται με τον αριθμό μητρώου σύμφωνα με τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων.

      Τέλος όσοι φοιτητές διαμένουν στις φοιτητικές εστίες του Δ. Π. Θράκης από προηγούμενο έτος και οι οποίοι :
       α) δεν υπέβαλλαν δικαιολογητικά για το νέο ακαδημαϊκό έτος, 
       β) έχουν συμπληρώσει τα έτη σπουδών (5+2),
       δεν δικαιούνται στέγαση και καλούνται άμεσα  να εκκενώσουν τα δωμάτιά τους


                         
                            Η Προϊσταμένη 
      του Τμήματος Ακαδημαϊκών Θεμάτων Ξάνθης
                      
                    Κυριακούλα Μπουραζάνη 

       

      Documents to download

      Print