MENU
      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗN ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ  ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΠΘ

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗN ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΠΘ

      Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης μεριμνώντας για τη σίτιση όλων των δικαιούχων φοιτητών/τριών ήδη από τις 13 Μαρτίου 2023 προέβη σε σχετική ανακοίνωση για την υποβολή αίτησης σίτισης για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

      Η υποβολή αίτησης :

      α) είναι υποχρεωτική για τους/τις φοιτητές/τριες βάσει υπουργικής απόφασης και

      β) είναι απαραίτητη προκειμένου να εξασφαλίζει το Πανεπιστήμιό μας τα απαραίτητα ποσά που χρειάζονται για τη σίτιση από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

      Από τις 13 Μαρτίου και μέχρι σήμερα εκδόθηκαν επανειλημμένες ανακοινώσεις που καλούσαν τους/τις φοιτητές/τριες να ανταποκριθούν, εστάλησαν ανά τακτά διαστήματα μηνύματα μέσω του ιδρυματικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνέβαλαν οι Πρόεδροι των Τμημάτων στην ενημέρωση των φοιτητών/τριών τους και γενικά καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενημέρωση του φοιτητικού πληθυσμού.

      Παρ' όλα αυτά η ανταπόκριση των φοιτητών/τριών ήταν ιδιαιτέρως μειωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να μην καλυφθούν τα κονδύλια που έχει διαθέσει στο Πανεπιστήμιο μας το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για τη σίτιση.

      Για το λόγο αυτό παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 η προθεσμία για τις αιτήσεις σίτισης ώστε οι φοιτητές/τριες να ολοκληρώσουν τις αιτήσεις τους.

       

      Από την Πρυτανεία του ΔΠΘ

      Print