MENU
      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΛΙΝΩΝ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ Α΄ΕΤΟΥΣ

      ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΛΙΝΩΝ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ Α΄ΕΤΟΥΣ

      Σε συνέχεια της από 5 Νοεμβρίου 2021 ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων στέγασης για τους Α΄ετείς φοιτητές που σπουδάζουν στην Κομοτηνή, καλούνται οι  παρακάτω επιλαχόντες/ούσες να παραλάβουν κλίνη σε δωμάτιο:

      Από αρ. 97 έως και αρ. 110

      Οι δικαιούχοι φοιτητές με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας  θα απευθύνονται στο Γραφείο Φοιτητικών Εστιών του ΙΝΕΔΙΒΙΜ που βρίσκεται μέσα στο χώρο των Φοιτητικών Εστιών, στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής για την παραλαβή του δωματίου, ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΦΕΚ 5110/τ. β΄/31-12-2019, άρθρο 22, παρ. 2).

      Η παραλαβή θα γίνει αποκλειστικά από 25 έως και 30 Νοεμβρίου 2021, κατά τις εργάσιμες ώρες.

      Διαδικασία Παραλαβής  Δωματίου

      Ο/Η φοιτητής/τρια:

      1. Πληρώνει στην Τράπεζα (σε όποια Τράπεζα επιθυμεί) το ποσό των 200€ για λογαριασμό του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (αυτό το αναφέρει οπωσδήποτε στην Τράπεζα) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων απευθείας (με κάρτα).
      2. Συμπληρώνει ένα έντυπο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σε οποιαδήποτε Δ.Ο.Υ. της χώρας και καταθέτει σε αυτό την επιταγή της Τράπεζας και παραλαμβάνει την εγγυητική επιστολή από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
      3. Καταθέτει την εγγυητική επιστολή στο Γραφείο Φοιτητικών Εστιών  Κομοτηνής. 
      4. Τέλος, σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας φοιτητικών εστιών του Δ.Π.Θ. (ΦΕΚ 5110/τ. Β΄/31-12-2019) άρθρ. 3 ο φοιτητής, αφού καταθέσει την εγγυητική επιστολή των διακοσίων (200) ευρώ, υπογράφει Συμφωνητικό Διαμονής (Παράρτημα 2 στο ΦΕΚ), στο οποίο αναφέρεται ρητά ότι πρέπει να τηρεί τον Κανονισμό Φοιτητικών Εστιών του Δ.Π.Θ. και Υπεύθυνη Δήλωση –Πρωτόκολλο παραλαβής του Δωματίου (αριθ. δωματίου) στην αντίστοιχη εστία με τον εξοπλισμό του.  

       

      Γραφείο Φοιτητικών Εστιών, τηλ. επικοινωνίας 25310 52010-12

       

      Φοιτητής/τρια που δεν επιθυμεί να παραλάβει δωμάτιο, αν και είναι δικαιούχος, παρακαλείται να το γνωστοποιεί στο email: tpsfm@kom.duth.gr, στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα από το ιδρυματικό του email.

       

      *Επισημαίνεται ότι η ανάρτηση γίνεται με τον αριθμό μητρώου φοιτητή/τριας σύμφωνα με τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων.

       


      Από το Τμήμα Προπτυχιακών
      και Φοιτητικής Μέριμνας

       

      Print