MENU
      Αποτελέσματα στέγασης για την πόλη της Ορεστιάδας, ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

      Αποτελέσματα στέγασης για την πόλη της Ορεστιάδας, ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

      Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΦΕΚ 5110/τ. β΄/31-12-2019) και μετά από εξέταση των υποβληθεισών αιτήσεων στέγασης προπτυχιακών φοιτητών/τριών  Α΄ έτους  για την στέγασή τους στις φοιτητικές εστίες του Δ.Π.Θ. στην Ορεστιάδα, για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, ανακοινώνονται τα αποτελέσματα σύμφωνα με τους συνημμένους  πίνακες*.

      Η παραλαβή των δωματίων από τους δικαιούχους θα πραγματοποιείται από 23 Οκτωβρίου έως και 31 Οκτωβρίου 2023 καθημερινά τις εργάσιμες μέρες, από 9.30 έως 13.00.

      Διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι φοιτητές/τριες:

       

      Όσοι/ες είναι Α΄ετείς ή όσοι/ες είναι δικαιούχοι εστίας για πρώτη φορά θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

      1. Κατάθεση (σε οποιαδήποτε Δ.Ο.Υ.), στο Τμήμα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, του ποσού των 200€ με χρεωστική κάρτα.

      2. Συμπλήρωση σχετικού εντύπου για παροχή εγγυητικής με αιτιολογία «Εγγύηση για την καλή εκτέλεση των όρων του συμφωνητικού που θα υπογραφεί με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και την τήρηση των όρων διαμονής στις φοιτητικές εστίες Ορεστιάδας».

      3. Παραλαβή της εγγυητικής επιστολής από το Τμήμα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων της Δ.Ο.Υ. του ποσού Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

      4. Κατάθεση της εγγυητικής επιστολής στον υπεύθυνο Φοιτητικών Εστιών Ορεστιάδας, με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας (εάν δεν την έχουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους βεβαίωση σπουδών). Ο υπεύθυνος θα βρίσκεται στο γραφείο Ε7 της Φοιτητικής Εστίας Ορεστιάδας.

      5. Υπογραφή Συμφωνητικού Διαμονής (σύμφωνα με τον Κανονισμό Φοιτητικών Εστιών, στο οποίο ο/η φοιτητής/η φοιτήτρια δεσμεύεται ρητά ότι πρέπει να τηρεί τον Κανονισμό Φοιτητικών Εστιών του Δ.Π.Θ. και Υπεύθυνη Δήλωση –Πρωτόκολλο παραλαβής του Δωματίου στην αντίστοιχη εστία με τον εξοπλισμό του.

       

      Σημείωση: Η κατάθεση του ποσού των 200€ είναι δυνατόν να γίνει και σε οποιαδήποτε Τράπεζα  για λογαριασμό του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (πρέπει να αναφερθεί οπωσδήποτε στην Τράπεζα). Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προσκομίσουν την επιταγή της Τράπεζας στη Δ.Ο.Υ, στο Τμήμα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και να συνεχίσουν τη διαδικασία στη Δ.Ο.Υ. (από το βήμα 2 και μετά).

       

      Β) Όσοι/ες αναφέρονται στον πίνακα ως επιλαχόντες/ούσες, οφείλουν παρακολουθούν τις ανακοινώσεις προκειμένου να παραλάβουν δωμάτιο, ανάλογα με την διαθεσιμότητα. 

      Γ) Όσοι/ες είναι μη δικαιούχοι (σύμφωνα με τα αποτελέσματα) ή δεν έχουν υποβάλει αίτηση για παραμονή στις εστίες, θα πρέπει να αφήσουν το δωμάτιο στο οποίο διαμένουν μέχρι 23-10-2023.

      Δ) Φοιτητής/τρια που δεν επιθυμεί να παραλάβει δωμάτιο, αν και είναι δικαιούχος, παρακαλείται να το γνωστοποιήσει στο email: tath@ores.duth.gr, με μήνυμα από το ιδρυματικό του λογαριασμό.

       

      Τηλ. Επικοινωνίας: 25520 41106

       

      -Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι δικαιούχοι φοιτητές/τριες που παραλαμβάνουν δωμάτιο έχουν καταθέσει κατά την υποβολή της αίτησης στέγασης υπεύθυνη δήλωση, στην οποία δηλώνουν ότι έχουν λάβει γνώση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας των Φοιτητικών Εστιών και ότι τον αποδέχονται.

       

      *Επισημαίνεται ότι η ανάρτηση των αποτελεσμάτων γίνεται με τον αριθμό της ηλεκτρονικής αίτησης του φοιτητή/τριας σύμφωνα με τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων. Για να λάβετε γνώση για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων πατήστε εδώ.

       


      Από το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ορεστιάδας

       

      Documents to download

      Print