MENU
      Εθιμοτυπική Συνάντηση του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης

      Εθιμοτυπική Συνάντηση του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης

      την Δευτέρα 08 Οκτωβρίου 2018

      Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης στις Πρυτανικές Αρχές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018. 
      Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων και η επέκτασή της μέσω επιστημονικών ημερίδων, εκδηλώσεων και δράσεων καθώς και η διεύρυνση της συνεργασίας σε μια σειρά ζητημάτων με στόχο την περαιτέρω σύνδεση του Πανεπιστημίου με τον Δικηγορικό Σύλλογο και κατ΄ επέκταση με την τοπική κοινωνία.
      Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου υποδέχτηκαν ο Πρύτανης του Δ.Π.Θ. Καθηγητής κ. Αλέξανδρος Πολυχρονίδης και οι Αντιπρυτάνεις: κ. Φώτιος Μάρης, κα Ζωή Γαβριηλίδου κα Μαρία Μιχαλοπούλου, κ. Ραφαήλ Σανδαλτσόπουλος και ο νομικός σύμβουλος του Δ.Π.Θ., Αν. Καθηγητής κ. Ιωάννης Μπέκας. 
      Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης παρόντες ήταν η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κα Ιωάννα Χατζηαντωνίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Αργυρίος Χουρμουζέλης, η ταμίας κα Ελένη Λαφτσή και τα μέλη κα Άννα Αποστολίδου, κα Ελένη Λιβεριάδου και κ. Πολύκαρπος Καρασαββίδης 
       

      Print