MENU
      ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ

      ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ

      Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει για δεύτερη φορά (β` κύκλος) το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΩΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ» από 01/03/2022 έως 31/12/2022.

      Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα που διδάσκουν την ελληνική σε διασπορικές κοινότητες στις Η.Π.Α., στον Καναδά, την Αυστραλία, κλπ. και που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους στη διδασκαλία της και να αποκτήσουν πιστοποίηση ή σε αποφοίτους με ΠΕ φιλολόγου, δασκάλου και νηπιαγωγού που επιθυμούν να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν στη διδασκαλία της ελληνικής ως Γλώσσας Πολιτισμικής Κληρονομιάς. Δεν αποτελεί προϋπόθεση συμμετοχής στο πρόγραμμα η προηγούμενη διδασκαλία σε δομή/σχολείο της διασποράς.

       

      Το Πρόγραμμα λόγω της διάρκειας, της διάρθρωσης και της θεματολογίας του πληροί τις προϋποθέσεις μοριοδοτούμενων επιμορφωτικών προγραμμάτων για τον διορισμό και την υπηρεσιακή εξέλιξη των αποσπασμένων στο εξωτερικό εκπαιδευτικών.

       

      Υλοποιείται εξ αποστάσεως, έχει 10μηνη διάρκεια και εφόσον υπάρξει επιτυχής παρακολούθηση και αξιολόγηση οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης 420 ωρών που αντιστοιχούν σε 14 Πιστωτικές Μονάδες/ECTS.

      Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας https://kedivim.duth.gr/index.php/courses/el-lang-omog/#1639118484747-9430c5e8-2065 από 10/12/2021 έως 10/02/2022.

      Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/index.php/courses/el-lang-omog/

      Print