MENU
      Εκπαιδευτική υποτροφία Nicholas and Robert Askounes Ashford Educational Scholarship, του Ελληνικού Ινστιτούτου Ανώτατων Σπουδών (HIAS)

      Εκπαιδευτική υποτροφία Nicholas and Robert Askounes Ashford Educational Scholarship, του Ελληνικού Ινστιτούτου Ανώτατων Σπουδών (HIAS)

      Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ανακοινώνει σε όλους/ες τους/τις προπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες του τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα υποτροφιών για προπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες, προκειμένου να μεταβούν σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ με σκοπό την καθοδήγηση/συνεργασία με εκεί Έλληνες καθηγητές. Η όλη προσπάθεια και η διαχείριση της υποτροφίας γίνεται από το Hellenic Institute of Advanced Studies – HIAS.

      Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επιχορήγησης που προωθεί την επιστημονική και ακαδημαϊκή καθοδήγηση νέων επιστημόνων στην Ελλάδα από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και ερευνητές των ΗΠΑ.

      Η υποτροφία παρέχει οικονομική βοήθεια για την εκπαίδευση των φοιτητών/τριών σε ακαδημαϊκά ιδρύματα των ΗΠΑ για διάστημα 3 μηνών, παρέχοντας 12.000 δολάρια ανά δικαιούχο προκειμένου να καλυφθούν έξοδα ταξιδιού του/της υποτρόφου στις ΗΠΑ και έξοδα διαβίωσης του/της υποτρόφου στα πανεπιστήμιο των ΗΠΑ.

      Δυνατότητα συμμετοχής έχουν οι προπτυχιακοί/ές φοιτητές/τριες με ελληνική υπηκοότητα από οποιοδήποτε ακαδημαϊκή κατεύθυνση-κλάδο.

      Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα : https://hellenic-ias.org/

       

      Από την Πρυτανεία

                                                                                                                                      του ΔΠΘ

      Print