MENU
      Επίτιμος  Διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης της Σχολής Κοινωνικών Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ  ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.

      Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης της Σχολής Κοινωνικών Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.

      Σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης θα αναγορευτεί ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς.  

      Η τελετή αναγόρευσης  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 13:00, στο κεντρικό αμφιθέατρο στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής.

      Την ίδια ημέρα στις 12:00 ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς θα πραγματοποιήσει συμβολική φύτευση ελιάς στον περιβάλλοντα χώρο του κτηρίου Διοίκησης (Πρυτανεία) του Πανεπιστημίου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Ρίζες της Ευρώπης” που διοργανώνεται από το Europe Direct ΑΜΘ,  παρουσία αρχών, εκπροσώπων της κοινωνίας, και μαθητών σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Σχολεία πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

      Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντιπρόεδρος κατά την ομιλία του στην επίσημη τελετή της αναγόρευσής του θα αναφερθεί στο  θέμα «Η Παιδεία καθρέφτης των αξιών μας, πυλώνας του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής».

      Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με συνάντηση των εκπροσώπων  του τύπου στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου.

       

      Οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για το κοινό.

       

       

       

      Από την Πρυτανεία

      Κομοτηνή 21.02.2024 

      Print