MENU
      Ο Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης  κ. Ευάγγελος Μανωλόπουλος ορίστηκε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων

      Ο Καθηγητής του Τμήματος Ιατρικής του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης κ. Ευάγγελος Μανωλόπουλος ορίστηκε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων

      Τα μέλη της Διοίκησης του Δημοκριτείου Πανεπιστήμιου Θράκης, εκφράζουν εκ μέρους της ακαδημαϊκής κοινότητας, τα θερμά τους συγχαρητήρια στον Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής, κ. Ευάγγελο Μανωλόπουλο για τον ορισμό του ως Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων ( ΕΟΦ).

      Ο κ. Μανωλόπουλος υπηρετεί στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης από το 1998. Η επιλογή του από τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη θέση αυτή, επιβεβαιώνει το υψηλό ερευνητικό και ακαδημαϊκό έργο που επιτελείται στο Ίδρυμα μας.

      Παράλληλα αποτελεί σημαντική αναγνώριση της επιστημονικής του αριστείας και ξεχωριστή τιμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

      Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

      
       
      
       

                                                                                       Από την Πρυτανεία του Δ.Π.Θ.

                                                                                  Κομοτηνή, 07/11/2023

      Print