MENU
      Ο 1ος Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

      Ο 1ος Διαγωνισμός Διαπραγμάτευσης στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

      Μετά τον πρώτο χρόνο επιτυχημένης διεξαγωγής, το Τ.Ν.Τ. “Thrace Negotiations Tournament"επιστρέφει  φέτος, απευθυνόμενο σε φοιτητές, νέους επαγγελματίες και εκπαιδευτικούς αποσκοπώντας να προσφέρει σημαντική  εμπειρία στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων, μέσα από διαδραστικά σενάρια και ασκήσεις σε πραγματικό χρόνο, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους για μια επιτυχημένη επιθυμητή συμφωνία.

      Πρόκειται για τον 1ο καινοτόμο διαγωνισμό αυτού του επιπέδου που πραγματοποιείται στη Β. Ελλάδα, με τη συμμετοχή από κορυφαίους μέντορες και ειδικούς στη διαπραγμάτευση και τη διαχείριση συγκρούσεων.

      Φέτος προχωράμε ένα βήμα παραπάνω, παρουσιάζοντας  μια καινοτομία για τα δεδομένα των διαγωνισμών διαπραγματεύσεων στην Ελλάδα.

      Προσπαθώντας να εξελίξουμε τον διαγωνισμό, παρουσιάζουμε έναν πρωτότυπο αλγόριθμο-αν και πειραματικά - που θα χρησιμοποιηθεί στα πλαίσια του φετινού "Thrace Negotiations Tournament".

      Ο συγκεκριμένος αλγόριθμος, μέσω μιας κάμερας θα αναλύει τις εκφράσεις των διαγωνιζομένων δίνοντας έτσι μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα.

      Αποτελεί συνδιοργάνωση του Xanthi TechLab, του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, του SDGs DUTH Hub , UN Sustainable Development Solutions Network – Youth Initiative και το Mindspace Xanthi.

      Οι Φάσεις του διαγωνισμού:

      Ο διαγωνισμός αποτελείται από τη φάση της θεωρητικής εκπαίδευσης, κατά την οποία οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις αρχές της διαπραγμάτευσης, της διαχείρισης συγκρούσεων και της συμφωνίας.

      Στην επόμενη φάση θα πραγματοποιηθούν 3 γύροι, στους οποίους οι συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε ομάδες ,θα εξασκηθούν σε πραγματικές υποθέσεις διαπραγμάτευσης και έχοντας ο καθένας το δικό του ρόλο, θα προσπαθήσουν να επιλύσουν σύγχρονα προβλήματα.

      Ακολουθώντας τα επιδημιολογικά δεδομένα και τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, παραγραμματίζεται η θεωρητική εκπαίδευση και οι πρώτοι 2 γύροι να πραγματοποιηθούν εξ’ αποσταστάσεως, ενώ ο τρίτος γύρος, ο τελικός, θα διεξαχθεί δια ζώσης.

       

      Ο σχεδιασμός του  διαγωνισμού προγραμματίζεται ως εξής :

      Φάση εκπαίδευσης : 19 Mαρτίου

      1η προκριματική φάση : 26 -27 Μαρτίου

      2η προκριματική φάση: 2-3 Απριλίου

      Τελική φάση : 9-10 Απριλίου

       

      Προκειμένου να εκδηλώσετε συμμετοχή  συμπληρώστε  τη φόρμα  https://bit.ly/3rGWDC8

      Για οποιαδήποτε  πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνηση-απορία επικοινωνήστε με τους:
      Αντώνη Πρίφτη: Undergraduate Environmental Engineer-  Democritus University of Thrace

      e-mail: antoprif@env.duth.gr   και  antonio.prifti@sdsnyouth.org

      Δημήτριο  Γιαννακούδη

      e-mail: xanthitechlab@gmail.com

       

      Print