MENU
      Υλοποίηση νέου επιμορφωτικού προγράμματος «Κατάρτιση και αξιολόγηση τεχνίτη οχημάτων υψηλής τάσης Kατηγορίας 1 για συντήρηση και επισκευή οχημάτων υψηλής τάσης» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

      Υλοποίηση νέου επιμορφωτικού προγράμματος «Κατάρτιση και αξιολόγηση τεχνίτη οχημάτων υψηλής τάσης Kατηγορίας 1 για συντήρηση και επισκευή οχημάτων υψηλής τάσης» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

      Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Κατάρτιση και αξιολόγηση τεχνίτη οχημάτων υψηλής τάσης Kατηγορίας 1 για συντήρηση και επισκευή οχημάτων υψηλής τάσης» από 02/03/2024 έως 30/03/2024.

      Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Μηχανικούς/Τεχνικούς και συγκεκριμένα σε:

      α) διπλωματούχους Μηχανικούς ΑΕΙ (πτυχίο μηχανολόγου ηλεκτρολόγου μηχανικού ή μηχανολόγου μηχανικού ή ηλεκτρολόγου μηχανικού ή ναυπηγού μηχανικού),

      β) πτυχιούχους Τεχνολόγους Μηχανικούς ΤΕΙ (και σχολών υπομηχανικών, Κ.Α.Τ.Ε.Ε./ Α.Σ.Ε.Τ.Ε.Μ./ Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε. ειδικότητας μηχανολόγων, ηλεκτρολόγων και μηχανικών αυτοκινήτων ή πτυχίο ισότιμης σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής,

      γ) απόφοιτους ΙΕΚ-ΕΠΑΛ-ΤΕΕ ειδικότητας μηχανολόγων, ηλεκτρολόγων και μηχανικών αυτοκινήτων,

      δ) μηχανοτεχνίτες / Ηλεκτροτεχνίτες, και

      ε) ελεύθερους επαγγελματίες ή εργαζόμενους επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται ή σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν σε αντικείμενα σχετικά με τα οχήματα Υ.Τ.

       

      Προτεραιότητα θα δοθεί στους υποψήφιους που πληρούν τις προϋποθέσεις της Υ.Α. 151639/ ΦΕΚ 3270/17-05-2023/τ.Β`, με την οποία δύναται να διεκδικήσουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος τεχνίτη οχημάτων υψηλής τάσης Κατηγορίας 1.

      Το Πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με συνδυασμό δια ζώσης και εξ αποστάσεως εκπαίδευση (μεικτή εκπαίδευση) και αποτελείται από 23 ώρες διδασκαλίας, εκ των οποίων οι 19 θα γίνουν δια ζώσης σε αίθουσα (12) και Εργαστήριο (7) του Τμήματος ΗΜ&ΜΥ και οι 4 με ασύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία. Κατόπιν επιτυχούς ολοκλήρωσης, το Πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.-Δ.Π.Θ.

      Υποβολή αιτήσεων: Έως 23/02/2024

       

      Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/

      Print