MENU
      Υλοποίηση τριών (3) νέων Προγραμμάτων από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

      Υλοποίηση τριών (3) νέων Προγραμμάτων από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

      Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει από 01/09/2024 έως 01/06/2025 τα παρακάτω νέα εκπαιδευτικά/επιμορφωτικά προγράμματα:

      - «Θεωρία και πράξη της εκπαιδευτικής προσέγγισης STEAM»

      Το πρόγραμμα απευθύνεται σε α) Απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, β) Απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης οποιουδήποτε τμήματος και σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, γ) Φοιτητές οποιουδήποτε Τμήματος και Σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής και οποιουδήποτε κύκλου (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό α’, β’ και γ’ κύκλου). Ειδικότερα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιδιώκουν να απασχοληθούν ή απασχολούνται ήδη σε δομές της γενικής ή/και ειδικής, της δημόσιας ή/και ιδιωτικής εκπαίδευσης.

       

      - «Διδακτική των Μαθηματικών και Σύγχρονες Διδακτικές Κατευθύνσεις»

      Το πρόγραμμα απευθύνεται σε α) Απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης οποιουδήποτε τμήματος και σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, β) Φοιτητές οποιουδήποτε τμήματος και σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής και οποιουδήποτε κύκλου (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό α’, β’ και γ’ κύκλου). Ειδικότερα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να επιμορφωθούν σε θέματα διδασκαλίας των μαθηματικών.

       

      - «Μορφές βίας ως κοινωνικό φαινόμενο - Πρακτικές αντιμετώπισης»

      Το πρόγραμμα απευθύνεται σε α) Απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, β) Απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης οποιουδήποτε τμήματος και σχολής της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

       

      Τα Προγράμματα έχουν 9μηνη διάρκεια, θα υλοποιηθούν με τη μορφή της εξ αποστάσεως ασύγχρονης εκπαίδευσης και η επιτυχής ολοκλήρωσής τους οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.-Δ.Π.Θ.

      Υποβολή αιτήσεων: Έως 30/08/2024

      Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/

      Print