MENU
      Εκδήλωση των 50 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία  της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ

      Εκδήλωση των 50 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία της Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ

      Εκδήλωση με θέμα «Η Πολυτεχνική Σχολή του ΔΠΘ: ιστορική πορεία και η σχέση της με την τοπική κοινωνία» διοργανώνει η Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης «Οικία Μάνου Χατζηδάκι» στην Ξάνθη, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024 στις 6:00 μ.μ.

      Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρύτανης του ΔΠΘ Καθηγητής Φώτιος Μάρης, ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής Καθηγητής Αντώνιος Γαστεράτος, η  Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Πολυξένη Μπρίκα και ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Στράτος Κοντός.

      Θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις της ιστορίας των πέντε Τμημάτων της Σχολής, ενώ την κεντρική ομιλία με θέμα «Η Πολυτεχνική Σχολή του ΔΠΘ: ιστορική πορεία και η σχέση της με την τοπική κοινωνία» θα κάνει ο Ομότιμος Καθηγητής και πρώην Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής  του ΔΠΘ κ. Ιωάννης Διαμαντής.

      Η εκδήλωση θα κλείσει με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του φοιτητικού διαγωνισμού για την ανάδειξη του νέου σήματος της Πολυτεχνικής Σχολής από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και την επίδοση βραβείων στις 3 πρώτες ομάδες που διακρίθηκαν.

      Επισυνάπτεται η Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της εκδήλωσης.

      Από την Πρυτανεία

      Κομοτηνή 23.09.2024 

      Documents to download

      Print