MENU
ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΠΘ
/ Κατηγορίες: Αρχική, Ανακοινώσεις

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΠΘ

Σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 και ώρα 10:30, συνεδρίασε, με τα τακτικά της μέλη, η τριμελής Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή για την εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος  Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, όπως αυτή ορίστηκε με την απόφαση Α.Π.: ΔΠΘ/ΠΣ/54180/787, με ημερομηνία Η.Μ.: 06/06/2022, του Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Παρόντες ήταν και τα τρία Τακτικά Μέλη:

  1. Αθανάσιος Βαβάτσικος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του ΔΠΘ, Πρόεδρος της Επιτροπής
  2. Αμανατιάδης Άγγελος-Ισαάκ, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος  Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του ΔΠΘ
  3. Ξανθόπουλος Αλέξανδρος,  Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του ΔΠΘ

Με το έγγραφο της Κοσμητείας με Α.Π.: ΔΠΘ/ΠΣ/54201/791  και ημ/νία: 06/06/2022, διαβιβάστηκαν στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή οι παρακάτω αιτήσεις υποψηφιότητας για την ανάδειξη Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος  Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, οι οποίες κατατέθηκαν στη Γραμματεία της Κοσμητείας της Πολυτεχνικής Σχολής ΔΠΘ εντός της νόμιμης προθεσμίας και αναφέρονται σε αλφαβητική σειρά:

1. Για την ανάδειξη Προέδρου του Τμήματος: 

α/ του κ. Κουλουριώτη Δημήτριου, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του ΔΠΘ, με Α.Π.: Εισερχ. ΔΠΘ/ΠΣ/51934/736  και ημ/νία: Εισερχ. 27/05/2022.

2. Για την ανάδειξη Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος: 

α/ του κ. Γκαϊντατζή Γεώργιου, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του ΔΠΘ, με Α.Π.: Εισερχ. ΔΠΘ/ΠΣ/53879/781  και ημ/νία: Εισερχ. 06/06/2022. 


Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα ότι οι δύο υποψήφιοι, κ. Κουλουριώτης Δημήτριος και κ. Γκαϊντατζής Γεώργιος, πληρούν απολύτως τις υπό του νόμου οριζόμενες προϋποθέσεις-κριτήρια και ανακηρύσσονται εκλόγιμοι για τα αξιώματα του Προέδρου και του Αναπληρωτή Προέδρου αντίστοιχα του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Τέλος η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα τον ορισμό του μέλους της Επίκουρου Καθηγητή κ. Αλέξανδρου Ξανθόπουλου ως διαχειριστή για την υποστήριξη υλοποίησης της εκλογικής διαδικασίας στα πλαίσια της πλατφόρμας διοργάνωσης ηλεκτρονικών ψηφοφοριών «ΖΕΥΣ». 

 

Ξάνθη, 07/06/2022

Επ. Καθηγητής Αθανάσιος Βαβάτσικος, Πρόεδρος

Επ. Καθηγητής Αμανατιάδης Άγγελος-Ισαάκ

Επ. Καθηγητής Ξανθόπουλος Αλέξανδρος

Εκτύπωση
Αναζήτηση
Αρχείο