MENU
Δήλωση Προτίμησης φοιτητών εισαγωγικής κατεύθυνσης Κοινωνικής Διοίκησης για ένταξη στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής ή στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας - Ορισμός Προθεσμίας Υποβολής Δηλώσεων Προτίμησης
/ Κατηγορίες: Αρχική, Ανακοινώσεις

Δήλωση Προτίμησης φοιτητών εισαγωγικής κατεύθυνσης Κοινωνικής Διοίκησης για ένταξη στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής ή στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας - Ορισμός Προθεσμίας Υποβολής Δηλώσεων Προτίμησης

κατά το διάστημα από 23 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου 2019.

Η Σύγκλητος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις της παρ. 10 του άρθρου 64 του ν. 4610/2019 σύμφωνα με τις οποίες «Οι φοιτητές της εισαγωγικής κατεύθυνσης πολιτικής επιστήμης εντάσσονται στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης. Οι φοιτητές της εισαγωγικής κατεύθυνσης Κοινωνικής Διοίκησης που έχουν εισαχθεί από το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 και εφεξής εντάσσονται με πράξη του Πρύτανη, ύστερα από απόφαση της Συγκλήτου, στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής ή στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, ανάλογα με την κατεύθυνση προχωρημένου εξαμήνου που έχουν επιλέξει. Αν δεν έχουν επιλέξει κατεύθυνση προχωρημένου εξαμήνου, η ένταξη των φοιτητών στα ανωτέρω Τμήματα γίνεται ύστερα από την υποβολή σχετικής δήλωσης προτίμησης που υποβάλλεται έως τις 31 Ιουλίου 2019 και δεν ανακαλείται. Η ακριβής προθεσμία υποβολής της δήλωσης προτίμησης καθορίζεται με όμοια απόφαση, η οποία δημοσιεύεται τουλάχιστον εξήντα (60) ημέρες πριν την έναρξη της προθεσμίας στην ιστοσελίδα του ιδρύματος και του Τμήματος». Επίσης, κατά την παράγραφο 11 του ίδιου άρθρου «Όσοι φοιτητές έχουν εισαχθεί έως και το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 και όσοι από τους φοιτητές της παραγράφου 10 δεν υποβάλουν εμπρόθεσμα δήλωση προτίμησης, ολοκληρώνουν το πρόγραμμα σπουδών των εισαγωγικών κατευθύνσεων του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης και λαμβάνουν το αντίστοιχο πτυχίο»
αποφάσισε
να κληθούν οι φοιτητές της Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Κοινωνικής Διοίκησης να
υποβάλουν την αίτηση-δήλωση προτίμησης, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη, κατά το διάστημα από 23 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου 2019. Η εν λόγω αίτηση είτε κατατίθεται αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δ.Π.Θ., είτε αποστέλλεται μέσω ταχυδρομείου, είτε μέσω μεταφορικής εταιρείας (Courier) στη διεύθυνση: Γραμματεία Τμήματος Κ.Δ.Π.Ε., Προκάτ Α', Π. Τσαλδάρη, 1, Τ.Κ. 69100 - Κομοτηνή, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση secr@socadm.duth.gr.
Οι φοιτητές της Εισαγωγικής Κατεύθυνσης Πολιτικής Επιστήμης, εντάσσονται στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και δεν υποβάλλουν αίτηση - δήλωση προτίμησης.
 

Έγγραφα

Εκτύπωση
Αναζήτηση
Αρχείο