MENU
Ημέρα Καριέρας 2023 - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Δ.Π.Θ.
/ Κατηγορίες: Αρχική, Ανακοινώσεις

Ημέρα Καριέρας 2023 - Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Δ.Π.Θ.

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολή; Κοινωνικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης διοργανώνει «Ημέρα Καριέρας», την  Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, στις 14.00, στο Αμφιθέατρο Γ. Χατζηκωνσταντίνου της Νομικής Σχολής στην Κομοτηνή.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η πρόσβαση και η διασύνδεση των τελειόφοιτων και μεταπτυχιακών φοιτητών/τριων με την αγορά εργασίας.

Μέσω της εκδήλωσης αυτής οι φοιτητές/τριες του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών έχουν τη δυνατότητα:

  • να έρθουν σε επαφή με φορείς στους οποίους θα επιθυμούσαν να εργαστούν,
  • να γνωρίσουν την πιθανή ανταπόκριση της αγοράς σε σχέση με τα προσόντα τους,
  • να αποκτήσουν βιωματική εμπειρία συνέντευξης, αναβαθμίζοντας τις δεξιότητές που απαιτούνται για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας.
  • να αναπτύξουν ένα επαγγελματικό δίκτυο, το οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν σε μελλοντικές αναζητήσεις εργασίας.

Οδηγίες συμμετοχής προς τους/τις φοιτητές/τριες:

  • Η δράση σας παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε σημαντικό αριθμό συνεντεύξεων, αναδεικνύοντας τα εργασιακά προσόντα σας σε σχέση με τη ζήτηση της αγοράς στην οποία θα απευθυνθείτε ως μελλοντικοί απόφοιτοι των Τμημάτων της ΣΚΑΣ.
  • Είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας το Βιογραφικό Σημείωμα σας σε πολλαπλά αντίτυπα.
  • Όσοι και όσες δεν γνωρίζετε τον τρόπο συγγραφής ενός Βιογραφικού, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τον/την υπεύθυνο/η καθηγητή/τρια του κάθε Τμήματος, προκειμένου να λάβετε οδηγίες
  • Οι συνεντεύξεις θα ακολουθήσουν τη δομή μιας συνέντευξης γνωριμίας. Με την κατάλληλη προετοιμασία, η διαδικασία θα είναι πιο εύκολη και με καλύτερα αποτελέσματα για τους ενδιαφερομένους.  
  • Παρακαλείστε να προσέλθετε έγκαιρά στην ώρα έναρξης της δράσης (14:00), ώστε να έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις ολιγόλεπτες παρουσιάσεις των φορέων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον  συμμετοχής.

Η εκδήλωση θα βιντεοσκοπηθεί και θα καλυφθεί οπτικοακουστικά. Για το λόγο αυτό η παρουσία σας δηλώνει ότι συμφωνείτε με τη δημοσίευση του οπτικοακουστικού υλικού που θα ληφθεί.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή συμμετοχή & Καλή επιτυχία!

Ο Υπεύθυνος διοργάνωσης του τμήματος:

Θεόδωρος Α.Κουτρούκης, Αναπλ. Καθηγητής,  e-mail: tkoutro@econ.duth.gr

Εκτύπωση
Αναζήτηση
Αρχείο
«Μάιος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789