MENU
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ  ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Ε.Ε.Π., Ε.ΔΙ.Π. ΚΑΙ Ε.Τ.Ε.Π. ΤΟΥ Δ.Π.Θ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ
/ Κατηγορίες: Αρχική, Ανακοινώσεις

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ Ε.Ε.Π., Ε.ΔΙ.Π. ΚΑΙ Ε.Τ.Ε.Π. ΤΟΥ Δ.Π.Θ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ

Ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης,

 

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

 

εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων των μελών Ε.Ε.Π., Ε.ΔΙ.Π. και Ε.Τ.Ε.Π. του Δ.Π.Θ. και των αναπληρωτών τους στη Σύγκλητο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ετήσια θητεία που άρχεται την 1η Σεπτεμβρίου 2023 και λήγει την 31η Αυγούστου 2024.

Η διαδικασία ανάδειξης των εκπροσώπων των μελών Ε.Ε.Π., Ε.ΔΙ.Π. και Ε.Τ.Ε.Π. του Δ.Π.Θ. και των αναπληρωτών τους στη Σύγκλητο πραγματοποιείται με καθολική, άμεση και μυστική ψηφοφορία. Η εκλογική διαδικασία διενεργείται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» της ανώνυμης εταιρείας του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε.» (Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε.).

 

Ορίζει ως ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών την  19-06-2023, ημέρα Δευτέρα και για το χρονικό διάστημα από τις 09:00΄ το πρωί έως τις 15:00΄ το απόγευμα.

 

Εάν η διαδικασία αποβεί άγονη επαναλαμβάνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ήτοι στις 20-06-2023 την ίδια ώρα με τον ίδιο τρόπο.

 

Σε περίπτωση επαναληπτικής ψηφοφορίας, εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις της παρούσας, κατόπιν ηλεκτρονικής επικοινωνίας με την Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε. για τη διαθεσιμότητα ημερομηνιών διεξαγωγής και χωρίς την εκ νέου υπογραφή Συμφωνητικού Επεξεργασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 

Σύμφωνα με τις διατάξεις τους άρθρου 41 του Ν. 4957/2022 και τις διατάξεις των άρθρων 7, 9, 10 και 11 της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με αριθ. 123024/Ζ1/06-10-2022  (ΦΕΚ 5220/Β΄/07-10-2022):

 

Εκλόγιμες θέσεις-Σταυροί προτίμησης

Κατά τη διενέργεια της ψηφοφορίας, κάθε εκλογέας δύναται να επιλέξει έναν (1) υποψήφιο.

Έγγραφα

Εκτύπωση
Αναζήτηση
Αρχείο