MENU
Υλοποίηση Προγράμματος Σπουδών Δια Βίου Μάθησης με τίτλο: «PILATES -ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.
/ Κατηγορίες: Αρχική, Δελτία Τύπου

Υλοποίηση Προγράμματος Σπουδών Δια Βίου Μάθησης με τίτλο: «PILATES -ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «PILATES -ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» από τον Σεπτέμβριο 2021 έως τον Ιούνιο 2022.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ (Ελλάδας ή Εξωτερικού), έχει 9μηνη διάρκεια και εφόσον υπάρξει επιτυχής παρακολούθηση και αξιολόγηση, οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού εξειδικευμένης επιμόρφωσης 438 ωρών που αντιστοιχούν σε 15 Πιστωτικές Μονάδες/ECTS.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 4 ενότητες και οι εκπαιδευόμενοι μπορεί να παρακολουθήσουν είτε όλο το πρόγραμμα ενιαία είτε να επιλέξουν κάποιες από τις ενότητές του ξεχωριστά, οι οποίες οδηγούν επίσης σε επιμέρους Πιστοποιητικά εξειδικευμένης επιμόρφωσης:

  • Mέθοδο Pilates ΕΠΙΠΕΔΟ Ι (ασκήσεις εδάφους και με μικρό εξοπλισμό) Pilates instructor LEVEL I (in mat and probs)
  • Mέθοδο Pilates ΕΠΙΠΕΔΟ ΙI (στο Reformer, Cadillac, Spine Corector, Wunda chair) Pilates instructor LEVEL II (in Reformer, Cadillac, Spine Corector, Wunda chair)
  • Mέθοδο Pilates ΕΠΙΠΕΔΟ ΙII ( για πρόληψη και διαχείριση μυοσκελετικών προβλημάτων) Pilates instructor LEVEL III (Clinical Pilates)
  • Mέθοδο Pilates ΕΠΙΠΕΔΟ VI (για αθλητικά δραστήριο πληθυσμό) Pilates instructor LEVEL IV (Athletic Pilates)

 

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά από 23-08-2021 έως 15-09-2021 μέσω της ιστοσελίδας https://my.kedivim.duth.gr/index.php?r=onlineadmission/registration/index

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/ και https://rehlab.phyed.duth.gr/?page_id=5027

Εκτύπωση
Αναζήτηση
Αρχείο