MENU
Ημερίδα Αποτελεσμάτων: Αξιοποίηση του μικροβιακού terroir των αμπελώνων της εταιρείας "Κτήμα Παυλίδη" για την ανάδειξη των ιδιαίτερων ποιοτικών χαρακτηριστικών των τοπικών οίνων- Pavlidis Terroir
Ημερίδα Αποτελεσμάτων: Αξιοποίηση του μικροβιακού terroir των αμπελώνων της εταιρείας "Κτήμα Παυλίδη" για την ανάδειξη των ιδιαίτερων ποιοτικών χαρακτηριστικών των τοπικών οίνων- Pavlidis Terroir

Ημερίδα Αποτελεσμάτων: Αξιοποίηση του μικροβιακού terroir των αμπελώνων της εταιρείας "Κτήμα Παυλίδη" για την ανάδειξη των ιδιαίτερων ποιοτικών χαρακτηριστικών των τοπικών οίνων- Pavlidis Terroir

0 2813
RSS
Αναζήτηση
Αρχείο
«Μάιος 2022»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
232425
2627
2829
303112345